İran Arkadaş Arayan Bayanlar
Başlık: İran Arkadaş Arayan Bayanlar
Ekleme Tarihi: 2023-01-21

Artık arkadaşlık kurmak çok normal yada çok sıradan bir durum oldu. Hele bu gibi ortamlarda yada sosyal medyalar da yada uygulamalarda insanlar nerede olursa olsun hiç tanımadığı insanlarla arkadaşlık kurmak tanışmak konuşmak istemeleri artık çok yaygınlaştı. Durum böyle olunca ben de bu açıdan kendi ilanımı açabileceğim yada kendimi tanıtabileceğim bir arkadaşlık kurabileceğim bir yer arar iken burayı buldum. Ve buraya İran arkadaş arayan bayanlar ilanımı açmak ve kendimi tanıtmak isterim.

Ben İran da yaşayan bekar bir beyim. Daha önce başka yerlerde ilan açmıştım. Ancak uzun bekleyişler yada istemediğim arkadaşlıklar kurduğum için burada kendime bir şans vermek istedim. Ben bekar çalışan kendi halinde yaşayan İran da yaşayan bir beyim. Daha önce bir evlilik yapmadım. Yaşım 33 bekarım. Dürüst saygılı samimi kibar nazik anlayışlı bir beyim. Benim istediğim arkadaşlık kurabileceğim sohbet edebileceğim konuşabileceğim benim gibi arkadaşlık sohbet arayan sadece konuşmak isteyen bir İran arkadaş arayan bayanlar arıyorum. Ben konuşmayı sohbet etmeyi seven bir beyim. Benim gibi konuşkan sohbet etmek isteyen birbirimizi anlayabileceğimiz konuşabileceğimiz arkadaşlık kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. Benim gibi arkadaşlık kurmak sohbet etmek isteyen arkadaş arayan bayanlar arıyorum.

Benim gibi konuşmak sohbet etmek birbirimizi tanımak arkadaşlık kurabileceğimiz ve İran arkadaş arayan bayanlar varsa benimle iletişim kurabilirler. Ben İran da yaşayan maddi durumu iyi olan bir beyim. Konuşabileceğim arkadaşlık kurabileceğim bir bayan arkadaş arıyorum. Benimle bu amaç doğrultusunda arkadaşlık kurmak sohbet etmek isteyen benim gibi amacı arkadaşlık güzel sohbet konuşmak yeni insanlarla tanışmak olan bir bayan arkadaş arıyorum.İlgilenen bayan arkadaşların cevaplarını beklerim.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.