İyi günler ben Hatayın İskenderun ilçesinde yaşayan bekar çalışan yalnız yaşayan kendi ayakları üstünde duran bir bayanım. Yaşım 33 bekar daha önce kısa süreli bir evlilik yaptım ancak anlaşamadık ve ayrıldık. Ve bekar kendi ayaklarımın üstünde duran bir bayanım. Dürüst, saygılı, samimi, sıcak kanlı bir bayanım. Bu arkadaşlık sitesine ilan açma sebebim ise dul bayan İskenderun yaşayan bir kendine bir bayan arkadaş arayan beyler vardır düşüncesi ile bu ilanı açmak istedim.
Ben önce ki evliliğimi severek yaptım aslında birbirimizi tanıdığımıza inanmıştım ve ailem izin vermese de evlenmiştik. Ancak daha sonra dan o tanıdığım adam gitti ve yerine başka bir insan geldi sanki. Eve ailesine uzak bir adam oldu. Ve bir süre çabaladıktan sonra olmayacağına karar vererek ayrıldık. Tabi bu durumda aileme de hak verdim. Ancak insanlar hata yapa yapa doğruyu iyiyi kötüyü öğrenir. Ben de yaşadım ve öğrendim.Şunu da belirtmek isterim maddi bir beklentim yok kimsede ve bu gibi amaçlar için yazanlara kesinlikle cevap vermem. Benim amacım kendime uygun bir bey bulup tanışmak ve arkadaşlık kurmak ve ileriye doğru evlilik düşüncesinde olan dürüst, saygılı kibar nazik bir beyle tanışmak istemekteyim. Bunun için ciddi olmayanlar yada aklında başka fikirler olan beylerin yazmasını istemem. Çalışan kendi ayakları üstünde duran bir bayanım. Önceki evliliğimden çocuğum yok. Dediğim gibi kısa sürdü. Ve bu yüzden olmadı. Evlendikten sonra İskenderun da yaşamak isterim. Bunun için de dul bayan İskenderun ilanını açmak mantıklı geldi bana. Dul bir bayan olarak yaşamak gerçekten zor. Pek sosyal bir hayatım yok. Daha çok boş vakitlerim de evimde vakit geçirmesini seven bir bayanım. İzin tatil günlerim de de ailemi görmeye onların yanına giderim. Bu şekilde hayatım zamanım geçiyor.Aslında evine ailesine düşkün bir bayanım.Evi ve ailesi ile vakit geçirmek beni çocukluğumdan beri çok mutlu etmiştir. Her zaman mutlu huzurlu bir ailem olsun istedim. Bu yüzden sevdiğim kişi ile evlendim ancak olmayınca olmuyor ve bu yüzden burada bir kez daha şansımı denemek istedim. Ve amacı niyeti evlilik olan evlilik düşüncesinde olan ve bu şekilde tanışmak isteyen kendine bayan arkadaş arayan beylerin cevaplarını beklerim.
Bir beyde istediğim özellikler dürüst, saygılı kibar ve nazik bir bey olması. Evine ve ailesine düşkün bir bey olmasını isterim. Eviyle ilgilenen eşi ile zaman geçirmekten hoşlanan bir bey arıyorum. Yaşı 33-40 arası olan evine ailesine bağlı bir bey arıyorum. Maddi yönden büyük bir beklentim yok. Düzenli bir işi ve geliri olması benim için yeterlidir. Oda bence şart diye düşünüyorum şimdiki zamanda geçinmek için. Ve evlendikten sonra da çalışmak isterim ki evime aileme destek olmak isterim. Evlenmiş ayrılmış olabilir. Çocuğu olabilir. Bunlar benim için sorun olmaz yeter ki bana karşı her zaman dürüst olsun. Evliliğin önemini değerini bilen bir bey olmasını isterim. Ve İskenderun da yaşayan bir bey olması da benim için önemli.Ancak tabi istemiyor İskenderun da yaşamak anlaştıktan sonra istediği yerde yaşarım çünkü birbirimizi anladıktan sonra tanıdıktan sonra nerede yaşadığımızın bir önemi yok bence pek de. Kötü bir alışkanlığı olmasını ve gece hayatı olmasını istemem. İlanımla ilgilenen ciddi düşünen dul bayan İskenderun ilanıma cevaplarını bekliyorum.
Merhabalar sizin ile tanışmak istiyorum.
Merhaba ali ben iskenderun da yaşıyorum 38 yaşında YM eğer tanışmak istersen tanisalim.