Dul Bayan Erzurum
Başlık: Dul Bayan Erzurum
Ekleme Tarihi: 2022-12-25

Merhabalar ben Erzurum’da yalnız yaşayan bekar bir beyim. 44 yaşında bir beyim. Daha önce bir evlilik yaptım. Ancak anlaşamadık ve kaç sene sonra boşandık. Boşanalı da nereden baksan 6 sene oldu. Kader kısmet diyelim. Bir insan ailesi için ne kadar uğraşırsa uğraşsın yıkılmaması dağılmaması için ama tek taraflı olmaz ben ne kadar uğraşırsam uğraşıyayım yine de yürümeyince yürümedi. Ve boşanma kararı aldık.Bu nedenle dul bayan Erzurum ilanını açmak istedim.

Kimse istemez evinin ailenin dağılmasını yıkılmasını ancak bazen kader olmayınca olmuyor. Şimdi çalışıyorum bir çocuğum var benimle kalıyor ve yaşıyoruz. Ve artık yalnız yaşamak istemiyorum. Hayatıma birisini almak birisini sokmak için kendime düzene koymak için hayatımda bir kadın olsun istiyorum. Ve uzun bir düşünmeden sonra karar vererek evliliğe tekrardan bir yuva kurmak için bu arkadaşlık sitesine dul bayan Erzurum yaşayacak bir aile kurmak yuva kurmak isteyen bir bayan arkadaş arıyorum.Dürüst, saygılı, sıcak bir aile özlemi içinde olan bir beyim. Erzurum’da kendime ait iş yerim var maddi durumum iyi çok şükür. Bir sıkıntım yok çok şükür. Kendime ait bir evim var. Bence yalnızlık çeken çok iyi bilir evinin ailesinin olmaması dağılması çok zor oluyor. İnanın bana eve geldiğinde sıcak bir gülümseme sıcak bir konuşma sohbet etmeyi özler oldum. Çünkü evliliğimde de görmedim bunu ve şimdi evlenmeyi düşündüğüm insanda bayan arkadaşta görürüm diye düşünüyorum.Ailesine düşkün ailesini mutlu etmeye çalışan ailesi ile vakit geçirmeyi seven bir beyim. İnsan kendisinin önemsediği şeyleri başkasına sevdiği kişilere hayatında değer verdiği kişilere ulaştıramadığı zaman asıl yalnız hisseder. Asıl yalnızlık o zaman başlar ve asıl yalnızlık o dur.

Aradığım bayanda özellikler dürüst, saygılı, samimi, ailesine evine düşkün, ailesine sahip çıkabilecek ailesiyle vakit geçirmeyi seven ailesini mutlu etmeyi amaçlayan ve mutlu etmek isteyen bir bayan arıyorum. Dul bayan Erzurum yaşamak isteyen veya yaşayan bir bayan arkadaş arıyorum. Yaşı 38-44 yaş arası olabilir. Evlenmiş ayrılmış ve çocuğu olabilir. Bunlar benim için sorun olmaz ancak dürüst olmasını ve bir şeylerin kıymetini bilen bir bayan olmasını isterim.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.