Merhabalar ben Almanya da yaşayan yalnız olan bir bayanım. Türkiye ye gidip geliş yapıyorum. Benim aslında istediğim tekrar evlilik yapabileceğim ve tekrar evlilik düşündüğümden dolayı bu gibi arkadaşlık sitelerine bakıyordum.Benim için önemli olan arkadaş arayan bayanlar Almanya ilanını açmak ve kendimi tanıtmak istedim.Aslında bakarsanız bu gibi bir siteye ilk defa katılıyorum. Aslında benim düşüncem çevremden yada buradan yani Almanya dan bakmak oldu ama pek bulamadım aslında bakarsanız çalıştığımdan dolayı da fırsatım olmadı bu gibi bir düşünceye.
İşte bunun için bende arkadaş arayan bayanlar Almanya ilanını açmak ve burada kendimi tanıtmak istedim. Biraz kendimi tanıtacak olursam. Ben bekar çalışan bekar yalnız yaşayan bekar bir bayanım.Daha önce bir evlilik yaptım ancak anlaşamadık ve ayrıldık. Bu evliliğimden çocuğum yok. Yaşım 38 bekarım. Çalışan Almanya da yaşayan bekar bir bayanım. Dürüst saygılı kibar nazik anlayışlı maddi konuda bir sıkıntım olmayan bir bayanım. Benim istediğim ne kadar evlilik düşüncesi olsa da benim istediğim ilk başta tanışabileceğim ve arkadaşlık yapabileceğim birbirimizi tanıyabileceğimiz bir arkadaş arıyorum.Bunun için de buraya ilan açmak istedim. Türkiye de tatile geliyorum. Ve bazen de orada bir iki ay yaşamaya geliyorum. Ailemin evi var orada kalıyorum. Yani Türkiye ye de sık sık gelip gidiş yapıyorum. Fırsat buldukça hep oraya gelirim. Artık evlilik yapmak mutlu olmak beni anlayan seven saygı duyan bir evlilik istiyorum. Maddi konuda bir beklentim yok. Tek istediğim gerçekten beni sevecek ve yanında mutlu olabileceğim bir bey arıyorum.
Tabi ilk başta tanışmak arkadaşlık kurmak da önemli. Ben evlendiğimde eşimle arkadaş olmak onunla herşeyi mi paylaşabilmek ondan çekinmeyeceğim yanında kendimi mutlu ve huzurlu hissedebileceğim bir bey arıyorum. Dediğim gibi maddi konuda bir beklentim yok İster Almanya da yaşayabilecek olan ister Türkiye de de yaşabilirim. Benim için sıkıntı olmaz. Evlenmiş ayrılmış ve çocuğu da olabilir. Arkadaş arayan bayanlar Almanya yaşamak isteyen veya ciddi evlilik düşünen ve bu amaç ile tanışmak isteyen ciddi düşünen bir bey arıyorum. İlgilenen beylerin cevaplarını beklerim.
Bir cevap yazın